Politiemensen mishandeld

donderdag 4 augustus 2016

Bergen aan Zee - Op donderdagmorgen werd een 34-jarige man uit Bergen aan Zee aangehouden wegens mishandeling van twee politiemensen. Het incident vond plaats op de Karel de Grotelaan.

Omstreeks 03.45 uur reed een politiepatrouille over de Karel de Grotelaan. Voor hen liep de verdachte op straat. Hij liep op een zodanige plaats, dat de politieauto niet kon passeren. Ook nadat de man was aangesproken, bleef hij hinderlijk voor de politieauto lopen. Een van de politiemensen stapte uit en vroeg de man van de weg af te gaan. Toen deze niet reageerde, duwde de politieman de verdachte weg. Nauwelijks zat de politieman weer in de auto toen de man weer voor de auto ging lopen. De politieauto kon echter passeren, maar tijdens het voorbijrijden sloeg de man tegen de buitenspiegel van de auto.

De politie vertelden de verdachte dat hij was aangehouden. Hierop verliet hij plotseling wel de weg en ging er rennend vandoor. De politiemensen hadden hem echter even verderop te pakken. Bij de aanhouding ontstond een worsteling, waarbij beide politiemensen in hun gezicht geslagen en gestompt werden. Beide politiemensen liepen verwondingen op.

De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Beide politiemensen hebben aangifte gedaan van mishandeling.  

2016174120

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Groet | 112 alarmeringen Groet | Goedkoop Tanken in Groet | Supermarkten in Groet | Weerbericht Groet