Vrouw mishandeld na verkeersconflict

vrijdag 7 augustus 2015

Alkmaar - Een 32-jarige vrouw uit Alkmaar is donderdagmiddag tussen 11.30 en 12.15 uur mishandeld naar aanleiding van een verkeersconflict op de Huiswaarderweg.

De precieze toedracht van de mishandeling is nog onbekend. Het slachtofferhad op een eerder kruispunt een verkeersconflict met de bestuurster van eengrijze Volkswagen Polo. Beiden hadden hun weg weer vervolgd, toen het misgingtijdens het wachten op groen licht op de kruising Huiswaarderweg/Nollenweg. Hetslachtoffer had haar raampje open en werd plotseling in haar gezicht geslagendoor de bestuurster. Vervolgens vervolgde de verdachte vrouw haar weg op deHuiswaarderweg richting Schagerweg. Het slachtoffer heeft de volgendelettercombinatie van de personenauto onthouden -JZDV (mogelijk andere volgorde).

De politie is op zoek naar de bestuurster van deze auto en roept getuigenzich te melden. Heeft u iets gezien of meer informatie over de bestuurster in degrijze Volkswagen Polo? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 ofanoniem via 0800-7000.

2015190923

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Groet | 112 alarmeringen Groet | Goedkoop Tanken in Groet | Supermarkten in Groet | Weerbericht Groet