Politie onderzoekt identiteit overleden man

vrijdag 3 oktober 2014

Bergen aan Zee - Op donderdagmiddag werd een echtpaar, dat in het PWN-gebied in de omgeving van de Verbrandepandweg aan het wandelen was, plotseling geconfronteerd met het lichaam van een overleden man.

Onderzoek wees uit dat de man vermoedelijk zichzelf van hetleven had beroofd. Het slachtoffer bleek geen identificatie bij zich te hebben.Onderzoek heeft tot dusverre niet geleid tot het vaststellen van de identiteitvan de man. Het gaat om een blanke man met een slank postuur. Zijn leeftijdwordt geschat op 20 tot 30 jaar. Hij had een lengte van 1.80 tot 1.85 meter. Hijdroeg heel kort blond stekeltjeshaar.

Getuigen gezocht

Het slachtoffer droeg de volgende kleding: zwarte lange broek(onbekend merk), witte sokken (Puma), grijs/rood grofgeblokt overhemd (Soho),meerkleurige boxershort (Soho). Nette bruine leren schoenen (AM, maat 43)voorzien van een lichtkleurige zool. Hij had verder een portemonnee bij zich metvijf euro muntgeld en een klein zakmesje met het opschrift ?PTT Post?.

De politie is op zoek naar getuigen die de overledene herkennenaan het signalement of mensen in hun omgeving missen die aan het signalementvoldoen. De politie in Alkmaar is te bereiken op tel.nr. 0900-8844.

2014188820

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Groet | 112 alarmeringen Groet | Goedkoop Tanken in Groet | Supermarkten in Groet | Weerbericht Groet